Amilishly Designs

Amilishly en Yipee Yarn slaan de handen ineen! Alexa van Amilishly neemt natuurlijk haar Amigurumi patronen en pakketten mee en in samenwerking met Yipee Yarn kun je ook terecht voor mooie haak of breipakketten met garen van Yipee Yarn. Ook losse strengen handgeverfd garen brengen we mee.

Atelier De Ooievaar

Breien, Haken en Borduren Wol, Katoen en Garen
http://atelierdeooievaar.blogspot.com/
Handgebreide miniaturen, breipatronen en breiaccessoires.

Atelier Gompie/Creatief4u

Breien, Haken en Borduren Wol, Katoen en Garen
https://www.creatief4u.com/

Bij ons vindt u diverse hobbymaterialen, zoals o.a. Catania katoen van SMC, Scheepjes Larra, Wash+Fliz-It van SMC, Clover haaknaalden, veiligheidsogen en neuzen,boekjes met haakpatronen en houtproducten.

Atelier Kleurrijk Vilt

Breien, Haken en Borduren Spinnen, Weven, Vilten en Kantklossen
https://www.kleurrijkvilt.nl/

Een stand vol brei- en haakgarens en vilt, brei + haaknaalden en allerhande handwerkaccessoires.

Bij Atelier KleurrijkVilt kan je ook terecht voor viltcursussen ( oa een basiscursus vilten, bloemen- tas – of nunovilten) voor zowel volwassenen als kinderen.

Atelier Lindelicht

Breien, Haken en Borduren Spinnen, Weven, Vilten en Kantklossen Wol, Katoen en Garen
https://www.lindelicht.com/

Zelfmaakpakketten naar eigen ontwerp voor verlichting, seizoentafelfiguren, mandala’s, vlinders en gelukssymoblen van Sprookjesvilt en andere natuurlijke materialen. Daarnaast verkopen zij handgeverfde wol uit eigen keuken en accessoires voor breien en haken.

 

Aztec Rose

De webshop van AZTEC ROSE is gevestigd in Achtmaal, op afspraak bent u hier van harte welkom.

Wij verkopen naast de schitterende klassieke rozenstoffen ook collecties van o.a. Di Ford, Jo Morton en William Morris.

Sinds dit jaar is ons assortiment uitgebreid met Moderne stoffen, prachtige grafische designs en vaak zeer bijzonder van kleur. Naast de vele stoffen kunt u bij ons in de webshop ook terecht voor de Creative Grids linialen, de Sewline producten, quiltgarens, quiltboeken en tijdschriften, alle mogelijke quilttools en de quiltringen op standaard in hippe kleuren. Op het gebied van borduurgaren vertegenwoordigen wij het merk “Dansk Blomstergarn”, een bijzonder mooi borduurgaren.

Batts and Threads

Spinnen, Weven, Vilten en Kantklossen Wol, Katoen en Garen
https://www.batts-and-threads.nl/

Batts and Threads is specialist in kwaliteitsgarens, naalden en accessoires voor breien en haken.

Batts and Threads is ontstaan uit onze liefde voor handwerken en mooie materialen. We zijn enthousiast over onze producten, merino lontwol om mee te spinnen of vilten,

Prachtige alpaca, ,zijde, shetland wol, bluefaced Leicester, merino, katoen of bamboegarens om sjaals en kleding van te maken.

Wij verkopen Jamieson and Smith, Malabrigo, Fyberspates, Hjertegarn oa. Ecogarens, Lang yarns, Lotus yarns, Cowgirls blues, Bc garn, Tentakulum, Hiyahiya, Chiaogoo, Cocoknits en Miyuki glaskralen.

Ook patronen en boeken vind je bij ons.

Eigen bedrukte stoffen en kurkstof, tevens handwerkpakketten hiervan.

De Handwerksite.nl

Tilde stoffen en Tilde producten.

De IJverige Dames

Breien, Haken en Borduren
https://www.ijverigedames.nl/
Handwerkstoffen, artikelen voor macrame, frivolite, hardanger en borduren algemeen.

De Roopoorte

Breien, Haken en Borduren Patchwork & Quilt Spinnen, Weven, Vilten en Kantklossen Stoffen Wol, Katoen en Garen
http://www.deroopoorte.eu/

De Roopoorte is de winkel bij uitstek voor al wie houdt van het fijnere handwerk.  We hebben steeds honderden boeken op voorraad over breien, haken, borduren, kantklossen, frivolité, quilten en patchwork.  Ook moeilijk te vinden tijdschriften zoals Inspirations, Homespun, Keitodama, Laine en Pompom.  Op het gebied van garens hebben we voor ieder wat wils : Mamos Del Uruguay, Cowgirlblues, Venne, Jamieson and Smith, Habu, Ito, Scheepjes, Filallure en Drops, en voor de borduurliefhebbers : Appletons en Au Ver à Soie!

Droomdekentjes (Regenboogboom)

Droomdekentjes van Stichting de Regenboogboom

Een droomdekentje is een uniek en met liefde gemaakt dekentje voor een kind dat te maken heeft met een grote uitdaging in zijn leven. Kinderen die te maken hebben met ziekte, trauma of een handicap hebben behoefte aan een veilig droomplekje. Een plekje waar je je weer gewoon even jezelf kunt voelen.

Tijdens de Handwerkdagen wordt er een marathon estafette-naaien georganiseerd voor de Droomdekentjes van Stichting de Regenboogboom! De stichting hoopt dat iedere bezoeker een paar minuten van haar tijd doneert om even aan te schuiven en een top te naaien voor dit goede doel. De eerste bezoeker begint en daarna neemt de volgende bezoeker het over, als een echte estafette. Vrijwilligers van de Stichting de Regenboogboom begeleiden de naai-marathon en zullen de tops later sandwichen en quilten. De Droomdekentjes van deze marathon estafette-naaien zijn bestemd voor het Juliana Kinderziekenhuis in Den Haag.

Haakpatronen, haakpakketten en haakkatoen.

Haken met Sandra

Breien, Haken en Borduren
www.facebook.com/pg/hakenmetsandra/

Voor al uw haakbenodigdheden.

LenianeL hetnieuweborduren

Breien, Haken en Borduren Wol, Katoen en Garen
https://www.hobbywinkel.nl/

hetnieuweborduren

Traditioneel borduren kent iedereen. Nu is er hetnieuweborduren. Hierbij gebruik je een “Ansjeline” borduurstempel. Deze borduurstempels zijn speciaal voor het borduren ontwikkeld.

Je start met stempelen op de stof. De stempel geeft aan met welke steek, in welke richting geborduurd wordt. De afdruk van de stempel kun je ook helemaal of gedeeltelijk naar eigen idee borduren.

hetnieuweborduren kun je gebruiken bij verschillende handwerktechnieken. In (art)quilts, op kleding, tassen, enz.

Wil je een nieuw, en uniek borduursel? Gebruik een “Ansjeline” borduurstempel van hetnieuweborduren.nl. Zo ben je als een van de eersten bezig met een geheel nieuwe, creatieve uitdaging bij het handwerken.

Nieuwsgierig geworden? Bezoek ons op een van de handwerkbeurzen. Je kunt je laten informeren, voorbeelden bekijken en zien hoe het werkt.

Wij, van hetnieuweborduren, zien je graag!

Little Haakshop

Breien, Haken en Borduren
https://www.littlehaakshop.nl/
Garen Durable en Bobbiny, haakpakketten, haaknaalden, haakaccessoires etc.

Lizette Wol, Handwerken en Hobby-artikelen

Breien, Haken en Borduren Wol, Katoen en Garen
www.lizettehandwerken.nl

Wij verkopen breigarens van Katia, borduurstoffen en pakketten, DMC, fournituren enzovoorts.

Marlaine

Breien, Haken en Borduren Wol, Katoen en Garen
https://www.marlaine.nl/

De leukste online winkel met een groot assortiment amigurumi haak- en breipakketten, bijtringen en speenkoorden, haakboeken, wol & katoen en divere benodigdheden.

Ook ben je bij ons aan het juiste adres voor de originele (gratis) patronen.

Marrie's Atelier

Breien, Haken en Borduren Patchwork & Quilt
http://www.marries-atelier.nl/

Marrie’s Atelier is vakkundig en heeft een uitgebreid assortiment in Daglicht lampen, AccuQuilt stofsnijmachines en snijmallen, stoffen en overige quilt/patchwork materialen.

Peddles

Breien, Haken en Borduren Wol, Katoen en Garen
http://www.peddles.nl

www.peddles.nl is al meer dan 10 jaar jouw vertrouwde webwinkel met alles op het gebied van borduren. Bestellen kan eenvoudig via onze SSL beveiligde website met diverse betaalmogelijkheden. Maar telefonisch is dit ook gewoon mogelijk. Wij zijn maar een telefoontje van je verwijderd.
Het overgrote deel van ons assortiment is uit voorraad leverbaar, dus: Vandaag besteld, morgen in huis! Je bent bij ons aan het juiste adres voor o.a. de merken Alisa, RIOLIS, Chudo Igla, Luca-S, Merejka, RTO, PANNA, Kreinik, Mill Hill, The Caron Collection, Rainbow Gallery en natuurlijk de nieuwste hit DIAMOND DOTZ. Graag tot ziens op de Handwerkdagen of in onze webshop.

Quiltboutique

Meer dan 250 Tula Pink stoffen, Sew Sweetness tassenpatronen, Jaybird Quilts patronen en linialen en veel patronen van Elizabeth Hartman. Verder veel leuke ritsen en hardware voor tassen. Bij Quiltboutique vind je alles voor de moderne frisse look voor quilts – homedecor – lifestyle.

Quiltersgilde

Het Quiltersgilde is dé toonaangevende vereniging van quilters in Nederland. De vereniging is opgericht in 1983 en heeft rond de 11.000 leden. Onze missie is quilters met elkaar in contact te brengen. Wij zetten ons in voor het bevorderen van het quilten in Nederland en delen informatie over quilten in de meest ruime zin van het woord. Dit doen wij door het uitgeven van ons verenigingsblad Quiltnieuws (verschijnt 4 maal per jaar) en via onze website, blogberichten en Facebook. Sinds kort bieden wij de mogelijkheid om lid te worden van het Modern Quilt Guild en SAQA.

Sieraden enzo

Sieraden Wol, Katoen en Garen
https://www.sieradenenzo.nl/

Sieradenenzo staat niet alleen voor sieraden maar de enzo staat o.a. voor div. garens zoals deStyle Craft,   Papaptya en een rijk assortiment Alize garen en Mr Cey katoen.

Met al deze garens kun je haken en breien en de garens zijn zeer gewild.

Slubbers

Breien, Haken en Borduren
https://www.slubbers.nl/

Haakpakketten voor huisschoenen.

Stichting Verdanda

Patchwork & Quilt
http://www.verdanda.nl/

Stichting Verdanda maakt met behulp van enthousiaste quilters in het land quilts die weg gegeven worden aan mensen met een beperking.

Weefnetwerk

Spinnen, Weven, Vilten en Kantklossen
https://www.weefnetwerk.nl

Weefnetwerk is de vereniging die zich inzet voor het algemeen belang van wevend Nederland en streeft naar het bevorderen en verbeteren van het weven. Weefnetwerk wil wevers en weefsters met elkaar in contact brengen en hen en andere belanghebbenden informatie verstrekken over de ontwikkelingen op weefgebied.

Wol & Wol

Overig Wol, Katoen en Garen
http://www.wolenwol.nl

Brei- en Haakgaren

Wolkoopjes.nl

Breien, Haken en Borduren Wol, Katoen en Garen
https://www.wolkoopjes.nl/
Haakkatoen, breiwol en aanverwante artikelen.

Wolmarkt

Breien, Haken en Borduren Wol, Katoen en Garen
http://www.wolmarkt.nl/

Wolmarkt.nl heeft alle nieuwe trends op het gebied van breien en haken. Wij verkopen veel soorten betaalbare garens van o.a Katia, Lana Grossa, Scheepjeswol, King Cole ect.

Wolwinkel Elitt

Wij, Els en Laura, hebben in Amersfoort onze zeer kleurrijke wolwinkel Elitt.

Naast alle garens van Lang Yarns en een eigen selectie van Katia vind je bij ons ook diverse brei- en haakbenodigdheden.

Wij geven graag persoonlijk advies wanneer je dat nodig hebt.