Het Brei en Haak Cafe is een interactieve plaats waar bezoekers  kennis kunnen maken met andere handwerk liefhebbers. Leer over elkaars technieken, doe inspiratie op en wissel leuke contacten uit. Er zijn non-stop workshops waarbij iedereen kan aanschuiven.


E STREA CHIKITU (de kleine ster)
Vrij borduren

Met gebruik van wateroplosbare stift. Overige aanwezige materialen om te gebruiken: papier (wit en ruitjes), scherpe potloden, gum, zwarte fijnlijner, naalden en schaartjes.
Maak van je (eigen) tekening een mooi borduurkunst werkje. Om in lijsten op te hangen of weg te geven als uniek zelfgemaakt cadeautje.

Je maakt zelf een eenvoudige tekening of gebruikt een van de voorbeelden. Deze tekening breng je met een wateroplosbare stift over op de katoen. Ik leer je hoe je met eenvoudige basissteekjes je tekening op het katoen tot leven brengt!

Kies intuïtief je kleuren of laat je inspireren door voorbeelden. Je bent helemaal vrij en er kan dus niets mis gaan! Borduur bijvoorbeeld een fantasiebloem of een vogeltje of een stuk fruit… Iedereen kan het! (ook leuk voor kinderen vanaf een jaar of acht)

Aan het eind van de workshop heb je een uniek kunstwerkje gemaakt. Eventueel kun je een kleine borduurring aanschaffen om het borduurwerkje mee op te hangen. Je kunt het natuurlijk ook thuis in een mooi lijstje doen.

Kosten workshop €5,00 p.p. inclusief katoen en borduurzijde. Alle materialen zijn bij de workshop inbegrepen. Je mag je eigen ontwerp ter plekke verzinnen en tekenen maar je kunt ook iets van thuis meenemen of een ontwerpje van mij gebruiken!

meer informatie: http://www.estreachikitu.com