Handwerkdagen is dé Nederlandse textielbeurs. Jaarlijks wordt een van de beurshallen in De Broodfabriek omgetoverd tot de Handwerkdagen.

De hal wordt gevuld met:
– meer dan 40 standhouders
– kramen én eigenstandbouw
– meerdere horeca punten
3 workshopruimtes
– meer dan 2000 fantastische bezoekers

Geniet van alles op het gebied van handwerken zoals breien, borduren, spinnen, weven, patchwork en quilten, haken, vilten en kantklossen. Naast een goed gevulde beurshal, is er een gezellig Brei & Haak Café, een unieke tentoonstelling, een creatieve wedstrijd en een leuk workshop programma!

De beurs wordt jaarlijks georganiseerd. Door de mix van handelskramen, standaard standbouw en eigenstandbouw heeft de beurs een sfeervolle uitstraling.

Ben je toe aan een break, dan is er de mogelijkheid om gebruik te maken van de diverse horeca terrassen, waarop je zowel binnen als buiten kunt genieten van bijvoorbeeld een kopje koffie, belegd broodje of warme snack.

Wil je meer informatie over de entreeprijzen, parkeren of lezen wat anderen van hun bezoek vonden? Navigeer dan via het menu aan de rechterzijde van de pagina om de informatie te vinden die u zoekt.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, meld je dan aan voor de nieuwsbrief of volg ons via social media.

Direct een vraag stellen kan natuurlijk ook, op de contact pagina vind je hiervoor de juiste informatie over de mogelijkheden ons te bereiken.