U zult versteld staan van wat er allemaal te maken valt met behulp van de naai- en borduurmachine. Veel materialen zijn te gebruiken en te combineren, van stof tot koffiezakken en van hout tot wol.

Het magazine heeft een keur aan creatieve ideeën en werkstukken met duidelijke patronen, werkbeschrijvingen en tekeningen, informatie over de nieuwste modellen naai-, lock-, en borduurmachines, aanverwante materialen en software.

StitchatHome is een unieke inspiratiebron voor tal van lezers, zowel voor particulieren als voor professionele afnemers. Een vaktijdschrift dat meer en meer gewaardeerd wordt door een groeiende groep creatieve, handvaardige mensen als ook semi-professionals die machineborduren, quilten, naaien en borduurpatronen digitaliseren met behulp van de daartoe geschikte machines.

Nieuwsgierig?
Ga dan naar onze website en neem een proefabonnement voor maar € 19,95

www.stitchathome.nl

 

PlotatHome is het tijdschrift dat op een systematische, duidelijke en overzichtelijke manier uitleg geeft over alle mogelijkheden van de snijplotter. Naast een enorme diversiteit aan projecten met handige stappenfoto’s, bieden we ook gratis patronen aan voor zowel de ScanNcut, de Silhouette Cameo en Cricut.

www.plotathome.nl

Beide magazines verschijnen vier keer per jaar in Nederland en België.