Deutsch
English
Nederlands
Nieuwsbrief
Koop kaarten
Logo
Media

Volgende editie

29 & 30 september 2017

Fotobeursorganisator

Beursorganisator
Mandy van der Goes 
volgonsfacebook instagramtwitter

 

Media

header_14
Na elke editie leest u hier een terugblik en kunt u diverse foto's bekijken die gemaakt zijn gedurende het beursweekend. Word lid van onze Facebook pagina voor nog meer foto's van de diverse beurzen.


Terugblik Handwerkdagen 7 & 8 oktober 2016

 Op 7 & 8 oktober vond de eerste editie van de Handwerkdagen plaats.

De Handwerkdagen zijn terug van weggeweest… en hoe! Want handwerken was nog nooit zo hip als in 2016!
Natuurlijk waren er op de Handwerkdagen naast de vele kleurrijke stands ook tal van activiteiten te beleven.  Bezoekers konden een bezoek brengen aan het Brei & Haakcafé! Een plek waar op een informele wijze in contact werd gekomen met andere creatievelingen en waar men kan aanschuiven bij doorlopende workshops.  Bezoekers leerde meer over elkaars technieken, deden inspiratie op en wisselde leuke contacten uit. Tevens kon men hier de Stichting Early Birds steunen door mee te haken voor dit prachtige doel voor premature kindjes. Weefnetwerk gaf een demonstratie. Naast het uitgebreide workshopprogramma was Lisanne Multem, blogster van Draad en Praat op vrijdag aanwezig en gaf gratis diverse creatieve workshops. DIY Textile School Amsterdam liett door middel van een prachtige tentoonstelling hun werken zien en was er een creatieve wedstrijd met het thema herfst. De winnaar won een cheque ter waarde van €100,-. 

Alle foto’s staan op facebook. Een kleine selectie vindt u hier. Daarnaast heeft Koffie & Wol een leuke sfeer video gemaakt. Hierbij de link. https://www.youtube.com/watch?v=S_UeYLIoeKc
Wij hopen dat alle bezoekers een leuke en mooie beurs hebben gehad en er volgend jaar op 6 & 7 oktober 2017 weer bij zijn.

Klik hier voor het beursmagazine.   

Hyves
Facebook
Twitter
Volg de www.handwerkdagen.nl op:

debroodfabriek_emailadres2Adres2

 

De Broodfabriek © 2017