Deutsch
English
Nederlands
Nieuwsbrief
Koop kaarten
Logo
Standhouders
Tentoonstelling
Brei & Haak Café
Workshops
Demonstraties
Creatieve wedstrijd!

Volgende editie

29 & 30 september 2017

Fotobeursorganisator

Beursorganisator
Mandy van der Goes 
volgonsfacebook instagramtwitter

 

Brei & Haak Café

Op de beursvloer van de Handwerkdagen vindt u het Brei & Haak Café. In dit interactieve Café kunt u elkaar ontmoeten, kennis maken met andere handwerk liefhebbers. Leer over elkaars technieken, doe inspiratie op en wissel leuke contacten uit. Gedurende de hele dag kunt u aanschruiven bij diverse workshops in dit Café.


Het Brei & Haak Café is te vinden in het midden van de beursvloer. Iedereen is hier welkom om gezellig aan te haken bij de vele leuke activiteiten die hier plaatsvinden.

Blij dat ik Brei

Blij dat ik Brei is ook dit jaar weer aanwezig in het Brei & Haak Café. Zij zullen hier diverse 'inloop-workshops' geven.

Workshop Bezemsteelhaken - Vrijdag

Bezemsteelhaken, ook wel ‘stokhaken’ genoemd, is een heel oude techniek, waarmee je een open handwerk krijgt, zonder een ingewikkeld patroon te hoeven volgen. Je maakt lussen op een dikke stok (de ‘bezemsteel’), die je vervolgens weer in bundels aan
elkaar haakt. Je kunt deze techniek later toepassen in zowel haakwerk als breiwerk!
Kosten: € 5,00 per lapje haakwerk


Workshop - Cupcakes naaldvilten - Vrijdag en Zaterdag

Op een mal in de vorm van een cupcake wordt lontwol bevestigd d.m.v. naaldvilten. Met het opnaaien van kralen en vilt wordt de cupcake verder versierd. De cupcakes zijn uiteraard niet om op te eten!
Kosten: € 5,00 per cupcake.

12

 

Borduurdiva

Lyda en Sylvia van Borduurdiva zijn twee enthousiaste gecertificeerde Broderie d'Art borduursters. Zij hebben deze techniek geleerd aan het Conservatorium van Luneville Frankrijk.

Daar hebben zij al verschillende niveau`s gehaald met diverse technieken. Omdat zij het erg leuk vinden om te borduren, en deze techniek erg zeldzaam is in Nederland kunt u bij hen terecht om deze fantastische techniek van borduren met de Lunevillenaald (tambour) te leren door middel van workshop van Broderie d`Art. De workshop duurt 1 uur en de kosten bedragen €12,50 p.p.

Borduurdivalogo

 

 

 

 

 

Colours of Life - Stefanie van Wendel de Jode - Zaterdag aanwezig in het Brei & Haak Cafe

Doe mee met Macramé!


Deze hernieuwde ambachtelijke techniek is weer helemaal hip. Je maakt heel snel je DIY (Did it Yourself) – project.
Mooie home-deco’s, tassen, etc  kun je maken met Macramé.

Zaterdag 30 september zijn we aanwezig in het haak- en breicafé en geef ik de workshop planten(fles)hangers maken. (heb je veel tijd kun je ook een miniwandkleedje maken). Met een fles of pot ga je een geknoopte hanger maken waarin de diverse technieken aan bod komen.

Kosten vanaf €7,50. ( incl. restmaterialen)

Inschrijven kan via info@coloursoflife.nl

Extra materialen en het boek zijn in het Brei & Haak Café verkrijgbaar en bij Wolmarkt ( stand L01)  www.wolmarkt.nl. Op vrijdag vind je mij ook op de kraam van Wolmarkt, hier ben ik aanwezig met mijn gesigneerde boeken.

Dus kom gezellig langs en schuif aan….

Wij mogen een boek gratis weggeven! Op Facebook wordt hier een leuke actie aangekoppeld. Houd onze social media goed in de gaten!

 

coverboek2

Hyves
Facebook
Twitter
Volg de www.handwerkdagen.nl op:

debroodfabriek_emailadres2Adres2

BannerCW_1

De Broodfabriek © 2017